Βιογραφικό

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ  ΔΗΜΑΡΧΟΥ  ΔΗΜΟΥ ΣΟΥΦΛΙΟΥ

ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΜΠΑΛΤΖΗ

Αντιστρατήγου ε.α

ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ –  ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ

Ο Γεώργιος Μπαλτζής  γεννήθηκε στο Σουφλί, όπου και τελείωσε   το εξατάξιο γυμνάσιο. Το 1979 εισήλθε με εισιτήριες εξετάσεις στη Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων (ΣΣΕ). Αποφοίτησε το 1983  ως Ανθυπολοχαγός Πυροβολικού.

Είναι απόφοιτος:

Όλων των σχολείων του όπλου της ειδικότητας του.

Της Ανωτάτης Σχολής Πολέμου της Ελλάδας.

Της Σχολής Εθνικής Άμυνας της Ελλάδας.

Της Στρατιωτικής Ακαδημίας Πολέμου « Γ.ΣΤ. ΡΑΚΟΦΣΚΙ» της Βουλγαρίας

 

Μεταπτυχιακές σπουδές, MASTER:

Στην «ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ» UNIVERSITY OF VELIKO TARNOVO – ST. KYRIL AND ST. METHODIUS, BULGARIA ( Αρ. Αναγν. ΔΟΑΤΑΠ:7-1-512)

Στην «ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΩΝ-ΤΑΚΤΙΚΩΝ ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΩΝ ΤΩΝ ΧΕΡΣΑΙΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ» της Στρατιωτικής Ακαδημίας Πολέμου της Βουλγαρίας «Γ.ΣΤ. ΡΑΚΟΦΣΚΙ»( Αριθ. Πιστοποιητικού: Νο 020165/20-07-2003).

Κατά τη διάρκεια της σταδιοδρομίας του ως αξιωματικός του Στρατού , υπηρέτησε σε διάφορες Μονάδες, Διοικήσεις  και Επιτελεία, θέσεις υψηλής ευθύνης τόσο στη Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό.

Έχει τιμηθεί με όλα τα προβλεπόμενα για το βαθμό του παράσημα, μετάλλια και διαμνημονεύσεις.

ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ

Αγγλικά

Βουλγαρικά

ΛΟΙΠΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Είναι παντρεμένος με την Αραμπατζή Εμμανουέλα κάτοικο Σουφλίου και έχουν δύο παιδιά απόφοιτους ιατρικής  του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης και δύο εγγόνια. Η κόρη τους δραστηριοποιείται ως ιατρός Βιοπαθολόγος- Μικροβιολόγος στο Σουφλί και ο υιός τους ως ιατρός στη Γερμανία.