ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΜΟΥΡΙΑΣ

Το πρώτο φεστιβάλ μουριάς στο Σουφλί είναι πλέον όχι μόνο γεγονός, αλλά  έγινε και  θεσμός. Διοργανώθηκε για πρώτη φορά από την Ένωση Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Σουφλίου και Περιφέρειας, με τη χρηματοδότηση της Περιφέρειας Α.Μ.Θ.

Την Παρασκευή 14 21:00 Ιουλίου 2023, στην τελετή έναρξης η οποία έγινε από τον πρόεδρο της Ένωσης κ. Θεόδωρο Τσιαμίτα, παρευρέθηκαν :

Ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Σταύρος Κελέτσης, ο οποίος στο σύντομο χαιρετισμό του εξήρε την προσπάθεια των διοργανωτών και δήλωσε τη στήριξή του στο μέλλον, καθώς στις αρμοδιότητες του ως Υφυπουργός είναι και η σηροτροφία.

Ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Περιφέρειας Α.Μ Θ κ. Βασίλειος Δελησταμάτης, ο οποίος επίσης πλέον  των άλλων δήλωσε την υποστήριξη τέτοιων δράσεων από την Περιφέρεια. Ο αντιπρόεδρος της Γ.Σ.Ε.Β.Ε κ Σωτήριος Κατσαμπας.

Ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης  Ανδρέας Αϊντινίδης.

Εκπρόσωπος του Επιμελητηρίου Έβρου  

Ο Υποψήφιος Δήμαρχος του Δήμου Σουφλίου και επικεφαλής του Συνδυασμού «ΕπιΜένουμε»  Γεώργιος Μπαλτζής.

Άριστη οργάνωση, άριστη παρουσία της έκθεσης με τοπικά προϊόντα καθώς και των περιπτέρων ενημέρωσης. Συγχαρητήρια στους διοργανωτές και σε όλους τους εθελοντές που εργάστηκαν άοκνα για την επιτυχία της όλης εκδήλωσης. Δώσατε σε όλους ένα μάθημα «Όταν θέλουμε μπορούμε». Αποδείξατε ότι και θέλετε και μπορείτε. Εμείς σας «Οφείλουμε», οφείλουμε να συμμετέχουμε όλοι μας ενεργά  σε παρόμοιες εκδηλώσεις στο μέλλον, οι οποίες θα έχουν σκοπό την προβολή του τόπου μας. «Τόπος να ζεις»

Αποφασίσαμε να ασχοληθούμε με την τοπική αυτοδιοίκηση, με σκοπό να βοηθήσουμε εσάς τους νέους, που   επιλέξατε να μείνετε στον τόπο σας. Είμαι σίγουρος ότι το μέλλον θα  δικαιώσει την επιλογή σας.  

Επειδή δεν μπορούμε να πάμε πίσω και να αλλάξουμε το παρελθόν, ξεκινάμε από εδώ κι θα αλλάξουμε το μέλλον.

                                                               

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΜΠΑΛΤΖΗΣ

Αντιστράτηγος ε.α

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΗΜΟΥ ΣΟΥΦΛΙΟΥ

Share this post

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *